Αμεση Επικοινωνία
Turn off/on Sound Options Smileys History FAQ Kide Chat
Afroditi: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ!!!
sofia: Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στο Γιώργο και τη Γεωργία! Afroditi μου να χαίρεσαι το γιόκα σου!!!!!
sofia: Καλημέρα σας! Σιγά-σιγά επιστρέφουμε στους καθημερινούς ρυθμούς. Ας μην παραπονιόμαστε, όλα χρειάζονται.... Καλή συνέχεια :)
sofia: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ :) (!)
Guest_7542: KALH ANASTASH SE OLOUS APO TO NISI TIS MASTIXAS
sofia: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΕΤΣΙ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙ......
sofia: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
sofia: Καλοφάγωτα κορίτσι μου, και του χρόνου να είσαι γερή!!! Φιλιά στα παιδιά :)
Afroditi: Δεν υπάρχει πιο πετυχημένη συνταγή για κουλούρια απο την δικιά σου.Για αλλη μια φορα θριαμβευσες!!!!!!!!!!!!!!!!!
sofia: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :) (!)
sofia: Καλημέρα! Πένθιμη η σημερινή μέρα, κρύα και βροχερή.... Πιο χαλαροί οι ρυθμοί, μας βοηθούν να πάρουμε δυνάμεις για τις ετοιμασίες του Πάσχα. Καλά να περνάτε όπου κι αν βρίσκεστε (!)
sofia: Γεια σας! Θα με συγχωρέσετε που χάθηκα σήμερα, αλλά η μέρα απαιτεί βάψιμο κόκκινων αβγών και ψήσιμο τσουρεκιών. Και οι αυτές οι επικίνδυνες επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη..... Για να δούμε τί θα καταφέρουμε και φέτος! Το πρόβλημα διπλό: να φουσκώσουν καλά τα τσουρέκια και να μη σπάσουν τ΄αβγά στο βράσιμο.... Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και καλό μεσημέρι!
sofia: Σ΄ευχαριστώ πολύ αγάπη μου! Με θυμήθηκες έ? Να δώσεις πολλά φιλάκια στα παιδιά - θα σου γράψω αργότερα...
Afroditi: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!
sofia: ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!!
sofia: Καλή συνέχεια κορίτσι μου!!!
Afroditi: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ.
sofia: Καλημέρα :P
sofia: Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα :)
sofia: Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν. Σήμερα τρώμε ψαράκια....μην το ξεχνάμε!
sofia: Καλησπέρα Afroditi!! Περαστικά στον μικρό μας μπόμπιρα (!)
sofia: ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΟ, ΤΗ ΒΑΓΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΡΙΟ :) (!)
sofia: Καλημέρα, τσουχτερό κρύο επικρατεί στην πόλη μου. Κάθε άλλο παρά πασχαλιάτικο καιρό θυμίζει... :(
sofia: Καλησπέρα zan! Μας έπιασε πάλι ο χειμώνας....
zan: καλισπερα!
Guest_2396: καλισπερα !
sofia: Γεια σου!!!!!
Guest_5362: hi
sofia: Να σας πω κι αυτό: σήμερα στις ΛαΪκές τα προΪόντα είναι όλα τσιμπημένα στις τιμές....
sofia: Καλημέρα! Πάλι βροχούλα και αέρα έχουμε σήμερα. Να έχετε μια υπέροχη μέρα με ό,τι κι αν ασχολείστε :)
sofia: Είστε πολύ τυχεροί... τέτοιο μεζεδάκι! Καλή σας όρεξη :)
Guest_8807: kalimera apo Komotini..!!Wra gia tiganisma midiwn :)
sofia: Να ορίστε, έβγαλε ήλιο!!!!
sofia: Καλημέρα κι από τη μουντή Θεσσαλονίκη. Δεν θέλει με τίποτε να μας κάνει τα κέφια ο καιρός. αλλά πού θα πάει? Καλή συνέχεια (!)
Afroditi: καλημέρα απο το ηλιόλουστο Αργος.
sofia: Καλή σας μέρα από τη γεμάτη υγρασία Θεσσαλονίκη :(

Kide Shoutbox v0.9.8


Name:
Message:

:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)
Loading
Ο
04
2011

ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Τελευταία Ενημέρωση (07 Ιανουάριος 2012)
ΕκτύπωσηE-mail

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

500 γρ. σφολιάτα
12 φέτες ζαμπόν
12 φέτες κασέρι ή gooda
1 μεγάλο μανιτάρι σε λεπτές φέτες
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κ. σούπας μουστάρδα
1 ασπράδι αραιωμένο με λίγο νερό

Φούρνος προθερμασμένος στους 180οC


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.

Στον πάγκο εργασίας τοποθετούμε τη σφολιάτα και την πατάμε λίγο με τα χέρια για ν΄απλώσει.

 

Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με τη μουστάρδα , στρώνουμε και πάλι παντού το ζαμπόν, το κασέρι, τα μανιτάρια και την πιπεριά.

 

Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό κολλώντας τις άκρες με λίγο νερό για να μην ανοίξουν.

 

Το τοποθετούμε στο ταψί με το τελείωμα προς τα κάτω.

 

Αλείφουμε με το ασπράδι. Αν θέλουμε τραβάμε χαρακιές στην επιφάνεια με κοφτερό μαχαίρι όπωςστο ψωμί.

Ψήνουμε στη χαμηλή θέση του φούρνου μέχρι να ροδίσει, περίπου 25 λεπτά.

Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε να σταθεί 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν θέλετε μπορείτε να σωτάρετε τα μανιτάρια πρώτα με λίγο βούτυρο και μετά να τα βάλετε στη σφολιάτα. ΄Η ακόμη να χρησιμοποιήσετε ψιλοκομμένα μανιτάρια κονσέρβας που δεν έχουν τόσο έντονη γεύση.

 


Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
Διαφήμιση
Ενημέρωση